0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

BNJVL do të kërkojë mbledhje urgjente me Qeverinë për zgjidhjen e sfidave të komunave nga kriza energjetike

Kryesia e Bashkësive të njësive të vetadministrimit lokal, do të inicojë ndryshime në Ligjin për financim të njësive të vetadministrit lokal, me qëllim që të përmirësohet kapaciteti financiar dhe fiskal, të rriten të ardhurat e komunave, ndërsa do të kërkojë edhe mbledhje urgjente me Qeverinë që të gjendet zgjidhje e shpejtë dhe cilësore për rritjen e çmimeve të energjensave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle