0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Bluprint grupi: Pushteti ekzekutiv dhe partitë politike të përmbahen nga deklarata me të cilat vihet në pikëpyetje pavarësia e pushtetit gjyqësor

Pushteti ekzekutiv dhe partitë politike duhet të përmbahen nga deklarata dhe veprime me të cilat vihet në pikëpyetje pavarësia e pushtetit gjyqësor, thuhet në reagimin e Grupit Bluprint për reforma në gjyqësi lidhur me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev se është arritur pëlqim lidhur me liderin e Alternativës, Afrim Gashi, Qeveria t'i dërgojë kërkesë zyrtare Komisionit Evropian me të cilën do të kërkojë ekip prej ekspertëve të pavarur të kryejnë hetim ndërkombëtar për disa procese gjyqësore të përfunduara në mënyrë të plotfuqishme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle