Magazinë SQ

“Blumberg”: Të rinjtë po humbasin interesin për Fejsbuk

Adoleshentët dhe të rinjtë po kalojnë gjithnjë e më pak kohë në Fejsbuk, gjithnjë e më pak regjistrohen dhe publikojnë, njofton "Blumberg", duke cituar dokumentet e brendshme të kompanisë. Kjo mund të ndikojë negativisht në fitimet e kompanisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle