0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Bislimovski: Vitin e kaluar çmimet e të gjitha energjensave e arritën kulmin historik

 Stabiliteti dhe siguria në dërgesën e energjisë elektrike dhe e ngrohjes u sigurua edhe në kushte të krizës së madhe energjetike e cila filloi në gjysmën  e dytë të vitit 2021, ndërsa propozimet e Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) për uljen e TVSH-së dhe zgjerimin e përfshirjes së kategorive të ndjeshme të cilat marrin ndihmë financiare për pagesën e faturave të energjisë elektrike dhe të ngrohjes, realizohet, theksohet në Raportin vjetor për punë të KRRE-së që u miratua nga Kuvendi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle