Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Bislimovski: Katër vite me radhë Sekretariati i Bashkësisë Energjetike e shpall KRRE-në rregullator numër një

- Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime Ujore (KRRE) katër vite me radhë është vlerësuar si rregullator numër një nga ana e Sekretariatit të Bashkësisë Energjetike. Në raportin vjetor për vitin 2021 KRRE e ndan vendin e parë me Gjeorgjinë dhe Malin e Zi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle