0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Bislimoski për MIA-n: Ulje e mundshme e çmimeve aktualisht të rritura të energjisë elektrike mund të ndodhë në prill të vitit të ardhshëm

Ulje të çmimit të energjisë elektrike mund të pritet nga gjysma e dytë e prillit të vitit të ardhshëm, por kjo ulje është në raport me çmimet e sotme të rritura, e jo në raport me çmimet e vitit të kaluar, shprehet në bisedën me korrespondenten e MIA-s nga Athina, kryetari i Komisionit Rregullator të Energjetikës dhe Shërbime të Ujit (KRRE) Marko Bislimoski, i cili gjatë kryesimit të Bordit të 50-të të rregullatorëve të Bashkësisë Energjetike që u mbajt në Athinë, për herë të dytë është zgjedhur kryetar i Bordit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle