Korrespondentë MaqedoniKulturë SQKulturë.Portal SQLajme nga komunat SQ

Biblioteka e Tetovës realizon dy projekte me qëllim të afirmimit të leximit të librave

Biblioteka e Tetovës "Koço Racin" këto dy ditë realizon dy aktivitete  me qëllim të afirmimit të leximit të librave. Sot në parkun tek monumenti kulturo-historik Xhamia e Larme u zbatua projekti "Lexojmë për shpirtin tonë". Tridhjetë nxënës nga pesë shkolla  lexuan një libër ku përmendet xhamia e Larme, dhe dëgjuan një ligjëratë për objektin dhe literaturën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle