0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQFotoservis SQ

Besimi: Ulja e ekonomisë gri është komponent themelor i reformave tatimore dhe rritjes ekonomike

Në opinionin publik u aktualizua diskutimi për konceptin e reformës tatimore gjatë javës së kaluar. Përndryshe, konsultimet kanë filluar që në vitin 2020, paralelisht me analizat e performancës së sistemit tatimor dhe përmirësimin e tij. Koncepti i reformës tatimore i referohet në esencë rritjes së vlerës së arkëtuar të tatimeve, kryesisht nëpërmjet rritjes së fushëveprimit, resprektivisht rishikimit të trajtimit preferencial të kategorive të caktuara, por edhe vendosjes së më shumë obliguesve tatimorë në sistem, resprektivisht uljes së ekonomisë joformale.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle