0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

Besimi: Strategjia për tregun e kapitalit – dokument i shkëlqyer që do të kontribuojë në zhvillimin e mëtejshëm të tregut financiar

Dinamizmi i tregut të kapitalit në Republikës së Maqedonisë së Veriut në nivelin e mesatares së BE-së përmes ngritjes së nivelit të kapitalizimit tregtar, likuiditetit të tregjeve të kapitalit, strukturës së burimeve të financimit të projekteve tek kompanitë, strukturës së portofolit të investimeve të investitorëve individualë, si dhe edukimi financiar është qëllimi i Strategjisë për zhvillimin e tregut të kapitalit, e cila u miratua sot nga Këshilli për zhvillimin e tregut të kapitalit i kryesuar nga ministri i Financave Fatmir Besimi.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle