0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Besimi: Rreth 190 milionë euro nga BERZH-i për financimin e autostradës Shkup-Bllacë, EF Oslomej 2 dhe EF Manastir

Me 188 milionë euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të mbështetet ndërtimi i tri projekteve shumë të rëndësishme infrastrukturore në vend: autostrada Shkup - Bllacë dhe elektranat fotovoltaike EF Oslomej 2 dhe EF Manastir. Dje, Kuvendi dha dritë jeshile për dy ligjet në lidhje me garancinë shtetërore, të cilët u hartuan nga Ministria e Financave. Mjetet do të jenë të disponueshme pas nënshkrimit të marrëveshjeve nga BERZH-i, Ndërmarrja Publike për Rrugë Shtetërore, Elektranat e Maqedonisë së Veriut dhe Ministria e Financave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle