0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQTekste origjinale SQ

Besimi: Ribalanci si përgjigje e nevojave reale, prioritete janë shëndetësia, përkrahja e qytetarëve dhe ekonomisë

Shëndeti i qytetarëve, ekonomia dhe financat e shëndosha si dhe shoqëria në përgjithësi mbeten prioritete kryesore për këtë vit. Në atë drejtim është edhe ribalanci i Buxhetit për vitin 2021, në të cilin ka rritje të të hyrave prej 4.7% ose rreth 10 miliardë denarë më shumë mjete për shpenzime kapitale për 24% ose mjete shtesë për masat lidhur me përkrahjen e amvisërisë dhe ekonomisë, për shëndetësinë dhe për procesin e imunizimit të popullatës, rritjen e përkrahjes së bujqësisë dhe kategorive të ndjeshme sociale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle