0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQTekste origjinale SQ

Besimi: Reformë tatimore – për rritje ekonomike, luftim të ekonomisë gri dhe detyrime të drejta publike

Këtë javë zhvilluam debat publik për reformën në sistemin tatimor. Patëm diskutim me përfaqësues së komunitetit të biznesit, grup me shtrirje dhe spektër të gjerë interesash. Debati do të vazhdojë me të gjithë pjesëmarrësit shoqërorë (palët e tanguara). Nëpërmjet këtij debati do të precizohen zgjidhjet konkrete, prandaj është herët që të flitet për to. Këtë kolumnë ia dedikoj Konceptit të reformës tatimore. Koncepti orientohet drejt krijimit të sistemit tatimor optimal, i cili do të përkrahë rritjen ekonomike dhe standardin e jetesës së qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle