0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Besimi: Politikat e qëndrueshme fiskale dhe ekonomike si dhe korniza fiskale kontribuuan në ruajtjen e rejtingut kreditor në kushte të pandemisë

Ruajtja e rejtingut kreditor në nivelin e njëjtë bazohet në faktin se masat kishin efektin e tyre në zbutjen e krizës. Ekonomia jonë gjatë këtij viti, siç është cekur në projeksionet tona, do të dalë nga kriza, gjegjësisht do të ketë rezultat ekonomik dhe rritje të BPV-së. Korniza fiskale, politikat e qëndrueshme fiskale dhe masat ekonomike kontribuuan në ruajtjen e rejtingut kreditor. Kështu e komenton ministri i Financave, Fatmir Besimi, konfirmimin e rejtingut kreditor të RMV-së nga ana e Agjencisë kreditore “Standard dhe Purs”, në deklaratën e tij për televizionin Sitel.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle