0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Besimi: Përmes masave të targetuara në luftën kundër ekonomisë gri, drejt rritjes së qëndrueshme të ekonomisë

Avancimi i procesit të matjes, monitorimi dhe detektimi i ekonomisë gri, aktivitetet stimuluese për formalizimin e ekonomisë gri, forcimi i ndërgjegjësimit për ekonominë gri dhe përforcimi i moralit tatimor, forcimi i shërbimeve inspektuese, avancimi i rregullativës ligjore si dhe zbatimi i masave në pjesën e Drejtorisë Doganore, ku do të përfshihen edhe produktet e e-tregtisë, janë 6 prioritetet e targetuara me Planin aksional për luftimin e ekonomisë gri, të Ministrisë së Financave, thekson ministri i Financave, Fatmir Besimi në  ngjarjen “Ekonomia joformale – arsyet, sfidat dhe zgjidhjet e mundshme”, organizuar nga Katedra e Ekonomisë UKIM.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle