0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Besimi: Përkrahje shtesë për fermerët përmes fondi të ri dhe më shumë mjete për zhvillimin e gjelbër

Fondi i ri intervenues për përkrahjen e fermerëve do të formohet në vitin 2022. Mjetet në vlerë prej 250 milionë denarë janë siguruar me intervenim të amendamenteve të Propozim buxhetit për vitin 2022, për të cilin vazhdon debati në Komisionin amë parlamentar.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle