0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Besimi: Në vitin 2022 në Buxhet, investimet kapitale janë më të larta se deficiti dhe historikisht janë në nivelin më të lartë

Vazhdimi i kujdesit për mbrojtjen e shëndetit të popullatës, më shumë investime kapitale, pagesa e rregullt dhe me kohë e pagave, pensioneve dhe kompensimeve sociale dhe njëkohësisht, konsolidimi fiskal janë qëllimet kryesore të Propozim buxhetit për vitin 2022, që Qeveria e miratoi në mbledhjen e saj të datës 30 tetor, ndërsa sot në konferencën për shtyp e prezantoi ministri i Financave, Fatmir Besimi. Realizimi i Buxhetit për vitin 2022, do të mundësojë përkrahjen e rritjes ekonomike, që projektohet të jetë në nivel prej 4.6%.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle