0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Besimi në Konstituencën e FMN-së dhe BB-së: Strategjia për zhvillim të kapitalit njerëzor sa i përket mirëqenies dhe rritjes ekonomike

Duhet të përqendrohemi në zhvillimin e kapitalit njerëzor, jo vetëm në mënyrë deklarative por edhe në aspekt thelbësor, për ta rritur konkurrencën e ekonomisë së Maqedonisë në periudhë afatmesme. Qeveria, aktualisht është duke përpiluar Strategji për zhvillimin e kapitalit njerëzor, e cila duhet të sigurojë zhvillim  të përshpejtuar, gjithpërfshirës dhe të qëndrueshëm. Këtë e theksoi ministri i Financave, Fatmir Besimi, në takimin e Konstituencës së FMN-së dhe Grupacionit të Bankës Botërore, ku vendi ynë është anëtar, që u realizua në kuadër të Takimeve të vjeshtës së FMN-së dhe BB-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle