0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQTekste origjinale SQ

Besimi: Me rishpërndarjen e mjeteve nga Buxheti, rriten mjetet për investime kapitale, krizën energjetike , shëndetësi dhe nevoja të tjera

Mjetet buxhetore në vlerë prej rreth 5,4 miliardë denarë do të rishpërndahen për rritjen e investimeve kapitale, për shëndetësinë, për tejkalimin e krizës energjetike, si dhe për subvencione për bujqësi dhe zhvillim rural, për bursa dhe për konvikte, tha ministri i financave Fatmir Besimi, duke sqaruar propozim Vendimin për rishpërndarjen e mjeteve në mes të shfrytëzuesve buxhetorë dhe fondeve, i cili u miratua sot në Kuvend.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle