0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Besimi me komunitetin e biznesit: Dyfishim i rritjes ekonomike me Planin e financimit të rritjes së përshpejtuar

Ministri i Financave, Fatmir Besimi realizoi takime me përfaqësues të Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore dhe MASIT. Takimet janë pjesë e dialogut të vazhdueshëm që Ministria e Financave realizon me sektorin e biznesit në drejtim të shkëmbimit të mendimeve dhe ndërmarrjes së masave për krijimin e kushteve më të mira afariste dhe rritjen e përshpejtuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle