0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQ

Besimi: Masat reformuese do të jenë në drejtim të tranzicionit të gjelbër dhe digjital

Ministri i Financave, Fatmir Besimi, së bashku me zëvendëskryetarin e Qeverisë për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi, ministren e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska, ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski, ministren e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska, ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zëvendësministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Trajan Dimkovski dhe anëtarët e grupit punues ndër-resorial për përgatitjen e Programit të reformave ekonomike 2022-2024, mbajtën takimin e dytë në kuadër të procesit të përgatitjes së Programit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle