0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Besimi: Lëvizje pozitive në ekonomi, të ardhurat nga tatimet dhe kontributet janë tejkaluar

- Vitin e përfundojmë me rritje ekonomike prej 4,1 për qind në përputhje me projeksionet tona dhe me mundësi që kjo rritje të tejkalohet, realizim të investimeve kapitale për mbi 40 për qind më shumë se viti paraprak dhe tejkalim në realizimin e të ardhurave nga tatimet dhe kontributet e projeksioneve nga rebalanci i Buxhetit për vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle