0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQ

Besimi: Këshilli për zhvillim të tregut të kapitalit i fokusuar në Strategjinë për liberalizim dhe zhvillim të tregjeve financiare

Përpilimi i Strategjisë për zhvillim të tregjeve financiare me theks të veçantë në tregun e kapitalit, ligjet e reja në fushën e bankave, sigurimit, tregut të kapitalit, shërbimeve pagesore, revizionit, do të jenë në fokusin e punës së Këshillit për zhvillim të tregut të kapitalit, kryesuar nga ministri i Financave Fatmir Besimi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle