0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Besimi: Buxhet zhvillimor në kushte të krizës

Procesi i miratimit të buxhetit më kujton thënien e ish-sekretarit shtetëror të Thesarit të SHBA-së Jacob Lew që thotë se “Buxheti nuk është vetëm koleksion i numrave, por pasqyrë e vlerave dhe aspiratave tona”. Duke u nisur nga ky koncept, buxhetin që e propozojmë krahas specifikavetë pasqyruar në numra, është edhe pasqyrim i përkushtimit tonë për qëllimet dhe parimet e definuara sipas së cilave do të udhëhiqemi.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle