Biznes SQEkonomi SQ

Bekteshi: SHA EMV nuk ka shkelur Ligjin për energjetikë

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi konsideron se SHA EMV nuk ka shkelur Ligjin për energjetikë me atë që nuk dorëzoj ofertë për thirrjen e parë të furnizuesit universal EVN Home për furnizimin me sasitë e nevojshme të energjisë elektrike për nevojat e amvisërive dhe konsumuesit e vegjël për gjashtë muajt e parë të vitit të ardhshëm.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle