Evropë SQEvropë.Portal SQ

BE-ja paralajmëron se po vjen një sezon i rëndë i gripit

Të moshuarit në Evropë do të mund të përballen me një sezon të vështirë të gripit, i cili, kur do t’i shtohet pandemisë aktuale të koronavirusit, ka potencial të rëndojë sistemet shëndetësore të BE-së, paralajmëron Qendra evropiane për parandalim dhe kontroll të sëmundjeve (ECDC)).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle