Evropë SQEvropë.Portal SQ

BE-ja do ta shqyrtojë Marrëveshjen ndërmjet Rusisë dhe Gjermanisë për gazsjellësin Rrjedha veriore 2

Bashkimi Evropian përsëriti se gazsjellësi Rrjedha Veriore 2 ndërmjet Rusisë dhe Gjermanisë nuk është nga interesi i përbashkët i BE-së, por do ta shqyrtojë Marrëveshjen e arritur ndërmjet Uashingtonit dhe Berlinit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle