Evropë SQEvropë.Portal SQKorrespondentë Botë

BE-ja deri tani ka paguar 34 miliardë euro për luftë kundër Kovid-10 në vendet e treat

Ekipi Evropa, vendet anëtare të BE-së dhe institucionet financiare të BE-së deri më tani u kanë ndihmuar vendeve partnere në luftën kundër pandemisë me 34 miliardë euro, kumtuan nga Komisioni Evropian.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle