0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

BDI: Më shumë financa për komunat dhe zhvillimin e tyre

Avancimi i procesit të decentralizimit dhe pavarësia financiare e komunave është prioritet i Bashkimit Demokratik për Integrim. Në këtë drejtim, Bashkimi Demokratik për Integrim vlerëson se miratimi nga ana e Qeverisë i Propozim-ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financim të njësive të vetëqeverisjes lokale ka për qëllim rritjen e kapacitetit fiskal të komunave, menaxhimi ekonomik i tyre dhe rritjen e transparencës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle