0_Magazinë.Portal SQPartitë politike SQTekste origjinale SQ

BDI: Kujdesemi për Bogovinën, 123 milionë denarë për rrjetin e kanalizimit

Bashkimi Demokratik për Integrim vlerëson se aktivitetet ndërtimore për rrjetin e kanalizimit në komunën e Bogovinës do të sigurojnë sistem për kullimin e ujërave atmosferik për vendbanimet Kamjan dhe Bogovinë dhe është projektuar si një aktivitet trevjeçar me fonde të siguruara prej rreth 266 milion denarë nga buxheti i Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle