Botë SQBotë.Portal SQ

Bashkësia e biznesit nga G-20 bëri thirrje që të sigurojë mbajtjen e rritjes aktuale ekonomike

Përfaqësuesit e bashkësisë së biznesit të vendeve të G-20 kanë frikë se rritja aktuale ekonomike që ka ndodhur pas zbutjes së pandemisë mund të jetë e pakuptimtë pa një politikë të koordinuar për të siguruar investime dhe tranzicion energjetik, tha Ema Marçegalia, presidente e B-20 (Biznes 20), e cila theksoi se biznesmenët presin që politikanët të sigurojnë rritje të qëndrueshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle