0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Bashkëpunim i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale me Agjencinë Kroate për Mbrojtjen e të Dhënave Personale (AZOP)

Drejtori i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Imer Aliu, sot para konferencës përfundimtare të tuining projektit të BE-së "Mbështetje në implementimin e modernizimit të kornizës nacionale për mbrojtjen e të dhënave personale", mbajti mbledhje me drejtorin  e Agjencisë kroate për mbrojtjen e të dhënave personale Zdravko Vukiq dhe zëvendësdrejtorin Igor Vule, me të cilën, u rrumbullaksua tuining bashkëpunimi i suksesshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle