0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Bashkëpunim tregtar dhe investues i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme nga Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria

Agjencia për Mbështetje të Sipërmarrësisë në Maqedoninë e Veriut dhe Agjencia bullgare për Promovimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në periudhën e ardhshme do të vendosin  mundësi të reja pëe bashkëpunim tregtar dhe investues dhe do t'i nxisin ndërmarrjet e vogla dhe të mesme  nga të dy vendet  të mbajnë  forma të ndryshme të bashkëpunimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle