0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Bartësit e listave më së voni deri më 23 shtator do të nënshkruajnë Kod për zgjedhje të drejta dhe demokratike

Përfaqësuesit e autorizuar të të gjitha partive politike, përkatësisht bartësit e listave për zgjedhjet lokale më së voni deri më 23 shtator në nivel qendror do të nënshkruajnë Kod për zgjedhje të drejta dhe demokratike. Nënshkrimi i Kodit organizohet nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor në bashkëpunim me Institutin Demokratik Kombëtar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle