0_Maqedoni.Portal SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Banka zhvillimore prezantoi një linjë të re krediti për efikasitet energjetik dhe burime të rinovueshme të energjisë

Banka e zhvillimit ka filluar me realizimin e linjës së kreditit për Efikasitetin Energjetik (EE) dhe Burimet e Rinovueshme të Energjisë (BRE) nëpërmjet bankave pjesëmarrëse të dedikuara për sigurimin e fondeve për investime në efikasitetin e energjisë dhe burimet e rinovueshme të energjisë, për kompani mikro, të vogla dhe të mesme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle