0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Banka Popullore: Vitin e kaluar në dhjetor rritje vjetore prej 7,8 për qind të depozitave të përgjithshme dhe 8,3 për qind të kredive të përgjithshme

Depozitat e përgjithshme në dhjetor të vitit të kaluar janë rritur për 7,8 për qind në bazë vjetore, në kushtet e rritjes në të dy sektorët, më e theksuar në sektorin e amvisërive, ndërsa gjithsej kreditë janë rritur për 8,3 për qind në kushtet e rritjes së kreditimit të dy sektorëve, me kontribut më të madh nga sektori i korporatave, njofton Banka Popullore (BP).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle