0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Banka popullore dhe Banka Qendrore e Holandës e organizojnë konferencën e 13-të për pagesat dhe infrastrukturën e tregut

Banka popullore në bashkëpunim me Bankën qendrore të Holandës e organizon konferencën e 13-të për pagesa dhe infrastrukturën e tregut: "Pagesat në epokën digjitale: nga brenda - jashtë", që do të mbahet më datat 9 dhe 10 të këtij muaji. Konferenca për herë të parë do të mbahet në format virtual, për shkak të pandemisë me kovid-19.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle