Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

Banka Botërore: Këtë vit remitancat janë rritur për 7,3 për qind

- Remitancat e dërguara në shtetet me të ardhura më të ulëta dhe të mesme janë rritur për 7,3 për qind këtë vit në 589 miliardë dollarë, njoftoi Banka Botërore, duke theksuar se ky trend i rritjes është më i madh se sa që është pritur. Trendi i dërgimit të remitancave është treguar si rezistues edhe krahas recesionit global të shkaktuar nga pandemia Kovid-19, sepse, përveç rritjes të këtij viti, vitin e kaluar shënoi rënie për vetëm 1,7 për qind.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle