0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Banesat nga ish-ANJ do të mund të blihen, kërkesat do të parashtrohen deri më 15 janar

- Pjesëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe të Armatës të cilët gati tri dekada jetojnë në banesat e mara nga fondi i ish-ANJ, pa të drejtën që të marrin pronësinë, prej tani do të kenë mundësi që t'i blejnë. Deri më 15 janar 2022 do të duhet të parashtrojnë kërkesë për blerjen e banesës në komisionin e formuar  në kuadër të Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle