Përzgjedhja e redaktorit

VIDEO

  11 Gusht, 2022 15:14

  Deklaratë për media e Komisionit për Sëmundje Infektuese (drejtpërdrejtë)

  9 Gusht, 2022 13:20

  Konferencë për shtyp e drejtorit të QMK-së, Angelov (drejtpërdrejtë)

  9 Gusht, 2022 12:14

  Deklarata të kryetarëve Arsovska dhe Kostovski (drejtpëdrejt)

  8 Gusht, 2022 19:16

  Në VK “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” koha e pritjes është deri në një orë

  7 Gusht, 2022 13:58

  Vozitja e pakujdesshme në Kodin e propozuar penal konsiderohet vepër penale

  2 Gusht, 2022 09:48

  Festimi i Ilindenit në Shkup (drejtpërdrejtë)

  29 Korrik, 2022 13:22

  Konferencë për media e KRRE-së për çmimin e ri të ngrohjes qendrore në Shkup

  29 Korrik, 2022 13:17

  Deklarata për projektin për ndjekje të qarkullimit të mallrave në vendkalimin kufitar Tabanocë (drejtpërdrejt)

  29 Korrik, 2022 12:14

  Konferencë shtypi në Qeveri për ndihmën shtetërore sipas Planit për rritje ekonomike (drejtpërdrejtë)

  29 Korrik, 2022 10:27

  Stërvitje taktike -operative “Peron 192” (drejtpërdrejtë)

  Government of the RNM
  Assembly of the RNM
  President of RNM
  Ministry of Inf. Soc. and Adm.
  Butoni Kthehu në krye
  Mbylle