0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Babovski: AUV do të nënshkruajë memorandum për bashkëpunim me Zyrën për Veterinari të BeH-së

 Përparimi i bashkëpunimit në pjesën e mbrojtjes shëndetësore dhe mirëqenies së kafshëve, intensifikimi i aktiviteteve në kuadër të nismës rajonale për parandalim, kontroll dhe luftimin  e sëmundjeve te kafshët, si dhe shkëmbim të përvojave, ishin pjesë e temave në të cilat sot biseduan drejtori i Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV), Nikollçe Babovski dhe drejtori i Zyrës për Veterinari pranë Ministrisë së Tregtisë së Jashtme dhe Marrëdhënie Ekonomike të BeH-së, Sasha Boshkoviq.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle