Biznes SQEkonomi SQ

Azeski: Për zhvillim të qëndrueshëm janë të nevojshme analiza kërkimore-shkencore dhe jo konstatime të pabaza

Analizat nga fusha e tregut të punës tregojnë se 53 për qind e vendeve të punës të reja kërkojnë arsim adekuat në fushën e caktuar. Për këtë, një nga përkushtimet e rëndësishme të Odës është investimi në arsimin e kuadrove për nevojat e biznesit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle