0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Azeski kërkon që Çadezh të përkushtohet që ndërprerjet në korridorin 10 të zgjasin 24 orë, dhe jo 36 orë

Kryetari i Odës së Biznesit të Maqedonisë së Veriut dhe bashkëkryetari i Forumit Investues të Odave (FIO), Branko Azeski i dërgoi letër deri tek Marko Çadezh kryetari i FIO-së dhe i Odave Biznesore në Serbi, në të cilën inicion, që ai të përkushtohet tek organet kompetente për shqyrtuar mundësinë e shkurtimit të kohëzgjatjes së rrjetit hekurudhor në Serbi për rikonstruktimit të tanishëm 36 orë në maksimum 24 orë, si dhe të ndërmarrin masa shtesë me administratat fqinje për të arritur qarkullim maksimal të trenave në kornizë të caktuar kohore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle