0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQSektori civil SQShoqëri SQ

Avokati i popullit me udhëzime deri te MASH-i për eliminimin e shkeljeve të konstatuara

Avokati i Popullit ka hapur lëndë me iniciativë të saj me qëllim ndjekjen e realizmit të së drejtës së arsimit të fëmijëve si dhe masat dhe aktivitetet që i ndërmarrin organet kompetente për realizim të papenguar të kësaj të drejte në kushte të pandemisë nga Kovid-19.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle