0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Avokati i Popullit konstatoi se për një periudhë të gjatë ka ngecje në vendimmarrje në qendrat për punë sociale, për shkak të “problemeve në sistemin” e shërbimeve të kadastrës

Avokati i Popullit njoftoi se nga analiza e lëndëve të punuara nga kjo problematikë, ekspertiza e drejtpërdrejtë e qendrave kompetente për punë sociale, si dhe nga bisedat me zyrtarët e autorizuar të cilët drejtpërdrejt veprojnë në rastet individuale, u konstatua se ka një periudhë të gjatë stagnimi në vendimmarrjen e qendrave për çështje sociale, për shkak të “problemeve në sistemin” e shërbimeve të kadastrës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle