0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Avokati i popullit do ta hetojë rastin me nxënësen me sindromin Daun nga Gostivari

Avokati i popullit, pas rastit me nxënësen me sindromin Daun  nga Gostivari e cila  nuk është pranuar nga prindërit e nxënësve të klasës dhe mësimin e ka ndjekur në një hapësirë të veçantë, formon lëndë me nismë personale dhe dërgoi ekip në shkollë për ta hetuar rastin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle