0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQSektori civil SQShoqëri SQ

AUV do të promovojë fushatë për rëndësinë e etiketimit të ushqimit

Me promovimin e dy fushatave për ngritjen e ndërgjegjësimit publik, për rëndësinë e etiketimit të ushqimit, me fokus të pohimeve shëndetësore dhe për përmirësimin e mbikëqyrjes pasive ndaj sëmundjes së tërbimit, Agjencia për ushqim dhe veterinari (AUV) e shënon përfundimin e projektit " Zbatim i përmirësuar i legjislacionit në pjesën e shëndetit të kafshëve, sigurisë së ushqimit dhe zonës fitosanitare dhe sistemeve përkatëse të informacionit".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle