0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

ATEM: Qytetarët e Maqedonisë së Veriut më së shumti kanë blerë onllajn nga Mbretëria e Bashkuar, Irlanda dhe Hungaria

- Sipas të dhënave të publikuara nga Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Asociacioni për Tregti Elektronike të Maqedonisë - ATEM e analizoi numrin dhe vlerën e transaksioneve të realizuara onllajn me kartela pagesore vendore drejt vendeve të huaja për shitje elektronike me qëllim që të krijohet pasqyrë ku më shpesh qytetarët e Maqedonisë së Veriut kanë blerë onllajn gjatë vitit 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle