0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Asociacioni për e-tregti do të ndërtojë platformë rajonale të qasshme për vendet e CEFTA-s

Pas lansimit me sukses të platformës Ecommerce4All.mk për tregun vendor, Asociacioni për e-tregti të Maqedonisë (AETM) me mbështetje të Fondit të hapur rajonal për tregti të jashtme - projekt rajonal i implementuar nga GIZ, do ta zhvillojë dhe zgjerojë platformën në nivel rajonal, duke e bërë atë të disponueshme për vendet e CEFTA-s në rajon.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle