0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

ASHMAA: Në gusht mediat nuk e kanë shkelur Kodin Zgjedhor gjatë raportimit për zgjedhjet lokale 2021

– Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele (ASHMAA) e përgatiti Raportin e parë nga monitorimi i raportimit mediatik për zgjedhjet lokale të caktuara për më 17 tetor për periudhën prej 7 deri 31 gusht të vitit 2021. Rezultatet nga monitorimi i ASHMAA-së kanë treguar se në këtë periudhë nuk janë konstatuar shkelje të dispozitave nga Kodi Zgjedhor.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle