0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQPolitikë SQShoqëri SQ

ASHMAA: Rregulla të reja për çmimoret për reklamim të paguar politik

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (ASHMA) informon radiofuzerët se me ndryshimet dhe plotësimet e reja të miratuara të Kodit Zgjedhor përcaktohet mënyra e re e konfirmimit të çmimoreve për emetim të pagur të marketingut politik i cili do të përdorët dhe për zgjedhjet lokale të vitit 2021, për shkak që është përshkruar afat shtesë për dorëzimin e çmimoreve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle